Beograd

[ Izvor: Mediji ]

18. 05. 2024. 11:22 2

(FOTO) Prve slike smrskanog voza posle sudara u tunelu

Na društvenim mrežama objavljene su prve fotografije unutar vagona koji je učestvovao u sudaru vozova između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta, a koja se dogodila u petak u tunelu ispod Beograda.

Na fotografijama se mogu videti smrskani delovi vagona.

Jutro nakon nesreće iz Urgentnog centra otkrili su da je stanje pacijenata stabilo i da nisu životno ugroženi.

- Nakon saobraćajne nesreće u podzemnom tunelu između Vukovog spomenika i Pančevačkog mosta, sudara putničkog i teretnog voza, četvoro povređenih upućeno je u Urgentni centar. Kod dvoje su konstatovane teže povrede - saopštili su iz Urgentnog centra.

Kako navode, u toku noći, obavljena je kompletna dijagnostika svih pacijenata, nakon koje je jedan pacijent sa težim povredama hirurški zbrinut, dok će drugi pacijent sa težim povredama operaciji biti podvrgnut u toku dana.

- Stanje pacijenata je stabilno, nisu životno ugroženi. Jedan povređeni sa lakšim telesnim povredama je nakon dijagnostike otpušten kući, dok je drugi zadržan na opservaciji - dodali su.

Pored navedenih, u Urgentnom centru su pregledana i dva pacijenta koji su nakon pomenute saobraćajne nesreće samoinicijativno došli na pregled. Nakon urađene dijagnostike pacijenti su otpušteni kući.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati