Beograd

Direktno.rs

12. 04. 2024. 16:43 5

"U Mirijevu bez mesta u dnevnim boravcima, u Veljka Vlahovića nema ŠKOLE"

Ni ove godine neće biti mesta za prvake koji uspeju da se upišu u jednu od dve osnovne škole u Mirijevu, u dnevnim boravcima, pa će roditelji plaćati 25 do 30 hiljada dinara da bi deca išla u privatni boravak - ističe Tijana Šerbula, predsednica odbora Stranke slobode i pravde Zvezdara, i ukazuje na još veći problem u naselju Veljko Vlahović gde ne postoji nijedna škola pa deca moraju da putuju 4km do najbliže osnovne škole.

- Zato danas opet slušamo lažna obećanja i to od Aleksandra Šapića koji nije uradio ništa za decu, a čija gradska sekretarka za brigu o deci se sumnjiči da je proneverila 5 miliona evra na projektima protiv vršnjačkog nasilja - naglasila je Šerbula i dodala da "naprednjaci mogu da pričaju sta hoće ali ne mogu više nikog da prevare o čemu najbolje svedoči činjenica da su i pored nezapamćene izborne krađe izgubili na decembarskim izborima".

- Da bi deca i roditelji dobili škole na Zvezdari potrebno je da smenimo vlast koja sve naše opštine uključujući i Zvezdaru doživljava kao plen, a ljude kao broj, što će se desiti nakon izbora koji će se organizovati u skladu sa preporukama ODIHR-a i zahtevima opozicije - zaključila je Šerbula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati