Beograd

Direktno.rs

02. 04. 2024. 18:08 18

"Stala na žulj nelegalnim neimarima iz SNS": Tepić otkrila koja je gradilišta zatvorila smenjena inspektorka

"Surova osveta potpredsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Šapića sručila se na Natašu Jokanović Ivanović, koja je iznenada smenjena sa čela građevinske inspekcije Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda, samo zato što je radila po zakonu i zatvarala divlja gradilišta - ali sva! I tako stala na žulj nelegalnim "neimarima" iz Srpske napredne stranke, za koje godinama sumnjamo da kroz te objekte peru novac proistekao iz kriminala i krivičnih dela", navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Nakon što je avgustu prošle godine zatvorila nelegalno gradilište Šapićevog bliskog saradnika Mirjana Nešovića koje smo otkrili u Dobropoljskoj 11, slučaj poznat po tome da je Nešović potom bahato pokidao inspekcijsku traku i rešenje o zatvaranju gradilišta i nastavio da gradi, saznajemo da je Jokanović Ivanović nedavno zatvorila i gradilište Vladimira Mandića, bivšeg rukometaša, danas funkcionera SNS.

Mandić je široj javnosti postao poznat nakon izbora 17. decembra, zbog povezanosti sa organizovanjem "sabirnog centra u Areni" za dovoženje fantomskih birača, a na desetine ih i prijavio da lažno žive na njegovoj adresi. Još gore po SNS kriminal, Jokanović Ivanović je sada stala na žulj i jednom od najviših funkcionera SNS Branku Maloviću.

Kako saznajemo, tokom januara je naložila poništaj za oko 200 građevinskih dozvola u Beogradu, od čega je čak oko 150 koncentrisano na Opštini Voždovac, kojom uz SNS funkcionere Relju Ognjanovića i Marka Kulića, po partijskoj liniji upravlja i Branko Malović. Kako saznajemo, nakon navoda inspektorke Jokanović Ivanović da su sve te dozvole izdate mimo plana i lokacijskih uslova i naložila da se ponište, nastao je haos u redovima naprednjaka i pritisak da je smene, što je zvanično inicirala Šapićeva "desna ruka za zaštitu građevinske mafije" Sonja Božović.

Umesto da bude nagrađena zbog suzbijanja divlje, nelegalne gradnje u Beogradu, zbog koje naš glavni grad unakažen, korumpiran i plen za gang-ove vladajuće partije, inspektorka Nataša Jokanović Ivanović je kažnjena jer je radila po zakonu i ponižena jer je čuvala Beograd. U narednim danima ćemo obavestiti tužilaštvo o nelegalnim građevinskim dozvolama za koje je inspektorka naložila poništaj", zaključila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati