Beograd

Direktno.rs

08. 03. 2024. 22:06 49

Pančevački SNS direktor JKP "Higijena" uhvaćen kako maltretira Beograđane po zgradama (VIDEO)

"U Pančevu je danima potraga za direktorom JKP "Higijena" Mišom Markovićem, čovek ne dolazi na posao, grad nikad prljaviji, ne čisti se i taman kada smo se pripremili da prijavimo nestanak direktora Markovića, otkrili smo gde je - u Beogradu, u naselju Vidikovac, u kampanji vrata-do-vrata Srpske napredne stranke!", navodi se u saopštenju pančevačkog odbora Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Obilazi direktor pančevačkog javnog preduzeća Beograđane da im objašnjava kako treba da izgleda njihov grad, pošto je svoj prethodno ostavio musav, razvaljen i do grla u korupciji!

Snimak na kome se pančevački direktor Mišo Marković vidi kako sa još jednom zaposlenom u "Higijeni" uznemirava Beograđane, smuca se po haustorima po Beogradu, popisuje fantomske birače, još je jedan dokaz da je SNS vlast u terminalnoj fazi i da joj i beogradski aktivisti otkazuju poslušnost.

Većinu i birače već dve godine nema čak ni sa izbornom krađom koju sprovodi", zaključuje se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde Pančevo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 49

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati