Beograd

Direktno.rs

06. 03. 2024. 15:18 5

Autobusima u BG otpadaju vrata (VIDEO)

Nedavno su sugrađani naselja Sremčica organizovali više protesta zbog katastrofalnog stanja linije 511 koja saobraća ka ovom delu grada, a danas se na društvenim mrežama pojavio još jedan video snimak koji potvrđuje nezadovoljstvo ovih građana.

Na ovu pojavu ukazao je OO SSP Čukarica. Naime, oni su na društvenoj mreži Iks objavili snimak na kom se može videti kako vrata bukvalno otpadaju sa zglobnog autobusa koji saobraća na liniji 511. U tom trenutku autobus stoji, a u blizini pomenutih vrata se nalazi jedna žena koja srećom nije povređena.

- Ovog puta nije pukao autobus na pola, "SAMO" su otpala vrata. To nudi SNS građanima Sremčice - piše na nalogu SSP Čukarica na društvenoj mreži Iks.

Nakon što su građani video snimak podelili na društvenim mrežima, krenula je lavina negativnih komentara sugrađana koji su već prilično nezadovoljni stanjem na ovoj liniji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati