Beograd

[ Izvor: Mediji ]

21. 02. 2024. 06:59 0

Garažu prodaje kao stan za 42.000 evra

Da bi zaradili od kirije, ljudi se često dovijaju i preuređuju sobe, garaže ili čak podrume, a brojni slučajevi postaju viralni zahvaljujući društvenim mrežama. Tako je jedan vlasnik oglasio na prodaju stan koji je uknjižen kao garaža i za njega traži čak 42.000 evra.

- Pozdrav, prodajem stan od 26m2 na Kanarevom brdu. Cena od 40.000 do 42.000 dinara. Stan je moj, uknjižen - navedeno je u opisu iznad fotografije nekretnine, a neobični oglas je podelila korsnica platforme "X" uz komentar "Nemoguće stvari na tržištu nekretnina"

Ono što "razotrkrilo" vrstu nekretnine jeste komentar ispod objave, a u kojem je jedna korisnica mreže napisala da se stan u katastru vodi kao garaža. Na to joj je odgovoreno "Da ali je stan", što je nasmejalo ostale korisnike.

Na slici se može videti da je stan zaista mali poput garaže. U njemu se nalazi trosed, sto i stolice televizor i mala kuhinja sa osnovnim elementima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati