Beograd

[ Izvor: N1 ]

10. 02. 2024. 17:38 29

Nema više kocki na Trgu republike, stiže asfalt (VIDEO)

U Vasinoj ulici, u centru Beograda, na kolovozu ispred Narodnog pozorišta kolovoz će pokriti asfalt, umesto kocki koje su izvađene u subotu ujutru.

Radnici JKP "Beograd put" počeli su da stavljaju završni sloj asfalta, a na licu mesta nalazi se jedan finišer, nekoliko valjkova i kamiona.

Radovi na ovom delu Trga počeli su sinoć, a iz Sekretarijata za javni prevoz saopštili su da će saobraćaj biti zatvoren do 12. februara u 4 časa. Temeljna rekonstrukcija Trga republike i kolovoza urađena je 2019. godine, a vrednost radova iznosila je više od osam miliona evra.

Nekoliko dana posle postavljanja kocki na kolovozu usledile su mnogobrojne žalbe vozača motornih vozila zbog njihove grube površine, pa su kocke preslagane tako što su okrenute na glatku stranu.

Ispostavilo se ipak da je to da li su kocke glatke ili grube, manji problem u odnosu na neadekvatnu podlogu na koju su postavljene. Tako su kocke ubrzo počele da se krive, tonu i klimaju.

Na taj propust je još 2019. upozoravao tadašnji šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati