Beograd

Direktno.rs

10. 02. 2024. 10:08 1

Popović (SSP): Trg republike ponovo razvaljen, celu noć prevrću čuvene kocke!

Po ko zna koji put čuvene kocke na Trgu republike od sinoć se vade i prekopavaju, u maniru ove nakaradne vlasti, pod okriljem noći, da bi sakrili svoje propuste i nedela - izjavila je predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović.

- Ne mogu da rekonstruišu kako valja jedan Trg posle više od 400 dana i sa preko 8 miliona evra, a kamoli da vode grad. Sada Šapić očigledno postavlja nove kocke, a koliko će one izdržati ne znamo. Ono što znamo je da celu tu njihovu igrariju plaćaju svi Beograđani i to skupo.

- Znaju sve to i vide Beograđani dobro. Znaju to i oni. Zato i moraju da kradu na izborima, kupuju glasove, vrše pritisak na birače da bi ostali na vlasti i nastavili da se bogate preko leđa građana. Ali to im neće proći. Uhvaćeni su u krađi. Imamo dokaze i svi koji su u njoj učestvovali odgovaraće - izjavila je predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati