Beograd

Direktno.rs

06. 01. 2024. 19:16 20

Ovo još nismo imali: POP peva popadiji (VIDEO)

Badnje veče obeležava se širom Srbije i gde ima pravoslavnih vernika, a jedan potpuno neobičan performans stiže iz naselja Zaklopača, u beogradskoj opštini Grocka.

- Ovako se dočekuje Božić u Zaklopači kod Grocke - stoji u opisu vide snimka objavljenog na Instagram stranici Moj Beograd.

Kako piše u komentarima, vernici i otac Rajko su se okupili oko badnjaka, on je uzeo mikrofon i legendarni hit Miroslava Ilića "Joj Rado, joj Radmila" prepevao svojoj popadiji Miri.

Komentari su podeljeni, nekima je super što se Rajko šali i zabavlja sa vernicima, dok su drugi šokirani "skrnavljenjem najvećeg hrišćanskog praznika".

"Sve smo oskrnavili što postoji", "je l' vam ovo glavni pop u selu? Jahahahahaha", "Seljanija teška. Skrnavljenje crkve, mantije, praznika. Ovaj je vise za Zadrugu nego za sveštenika..."

- Ovde je samo jedan deo priče. Otac Rajko je ispričao uvod za ovo, šteta i to što niste čuli i videli... Noćas je bilo prelepo u Zaklopači, a vi pričajte šta hoćete - stoji u jednom od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati