Beograd

Direktno.rs

06. 12. 2023. 10:46 0

Kovačević: Pozivam Šapića i druge kandidate za gradonačelnika Beograda na duel

"Neka kandidati za gradonačelnika Beograda pokažu radnu, a ne partijsku knjižicu", poručio je Vladimir Kovačević, kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste "Srbija na Zapadu - Da se struka pita".

- Ovim putem, od svih kandidata za gradonačelnika Beograda, tražim da izađu sa konkretnim merama i potezima koje će povući u svom potencijalnom mandatu, a ne da se kriju iza velikih priča i mitova koji ne dotiču živote Beograđana - rekao je Kovačević.

Kovačević ističe da izbori 17. decembra nisu izbori za "zlatnu loptu" ili izbori u zvanje profesora ili dekana, već biranje čoveka i tima ljudi koji Beogradu treba da donesu viziju o razvitku glavnog grada, a ne da se na temi Kosova i francusko-nemačkog plana bira prvi čovek prestonice.

Takvo zamagljivanje suštine, dodaje Kovačević, "koristi samo lovcima u mutnom koji ceo život koriste za švercovanje u politici bez ijednog jedinog rezultata".

- Dok idu po Beogradu i mešaju Lazarevac i Mladenovac, jer, sem zagušljivih kabineta i bazena sa vodom, slabo šta su i videli u praktičnom svetu, pozivam ih sve na otvoreni duel i debatu, gde bismo ukrstili ideje i razmišljanja, a ne da se troši vreme u kampanji na besmislene teme i vređanja konkurencije zbog drugog i drugačijeg stava - ističe Kovačević.

Kovačević naglašava da partijska knjižica, koja unazad tri decenije bira gradonačelnika ovog grada, treba da se baci u smeće, a na sto da se stave biografije i dosadašnja dostignuća.

- Sve sem toga je držanje glave iznad vode još ovih 10 dana kampanje, a trenutni gradonačelnik jedino to i zna. Međutim, čini mi se da će se na kraju ipak udaviti u svojim koruptivnim radnjama i nepočinstvima. Kada se to bude desilo, na nama ostalima je da ovaj grad razvijamo, ali ne tako što ćemo spletkama i podmetanjima gaziti jedni druge, nego lepo ideje pred građana, pa šta ko dobije, a ne nameštena pitanja i lažne teme - zaključio je Kovačević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati