Beograd

Direktno.rs

02. 12. 2023. 13:27 1

Vladimir Obradović: Imamo jasnu stambenu politiku za Beograd

Prema istraživanju KOMS, samo 11 posto mladih tvrdi da će ostati da živi ovde, a čak svaka druga mlađa osoba je bila žrtva nasilja. Naša deca iz Beograda i Srbije odlaze trbuhom za hlebom, ali i mozgom za dostojanstvom. Ništa od toga nije bio dovoljan razlog da ova gradska vlast ima jasan plan za mlade, ali i jasnu stambenu politiku. Oni im nude kockarnice na svakom ćošku i rad u stranačkim kol centrima koje finansiraju iz budžeta grada Beograda sa idejom da oni vladaju bahateći se i bogateći na račun njihove budućnosti - izjavio je kandidat za gradonačelnika Beograda ispred liste "Srbija protiv nasilja" prof. dr Vladimir Obradović.

- Lista Srbija protiv nasilja garantuje da će se sprovesti ozbiljnu stambenu politiku Beograda koja će obezbediti mladima da plaćaju povlašćene rente za stanove i tako ih zaštititi od nerealnih skokova kirija za stanove zbog koji su mnogi bili očajni pre nekoliko meseci - kaže Obradović i dodaje:

- Naš plan garantuje mesto u vrtiću za svako dete, manji broj đaka u odeljenju, zdrav obrok za svakog đaka, uređena igrališta, stipendije za najbolje studente, specijalizacije za one koji žele da se usavršavaju, posao bez obaveze članstva u vladajućim strankama. Grad će obezbediti podršku mladim preduzetnicima i Beograd pretvoriti u start up inkubator i akcelerator.

- Ali pre svega garantujemo da će Beograd ponovo biti bezbedan grad, a da će gradska vlast biti vetar u leđa a ne teg oko nogu mladima koji zaslužuju da žive kao što se živi u bilo kojoj drugoj evropskoj metropoli. Na izborima 17. decembra mladi biraju između njihove želje da nastave da vladaju i sopstvene budućnosti i ja sam siguran da će izabrati “Srbiju bez nasilja” - zaključuje Obradović. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati