Beograd

Direktno.rs

21. 11. 2023. 15:31 1

"Gradska sekretarka zloupotrebila decu zarad ličnog bogaćenja"

- Gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu, koja prima platu da se bavi decom u zemlji u kojoj je svaka 4 mlada osoba žrtva nekog vida nasilja, prema navodima BIRN-a uzimala je novac na projektima edukacije protiv vršnjačkog nasilja - izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i dodala "da je Čamagić tako zloupotrebila bezbednost dece zarad ličnog bogaćenja".

Šerbula je istakla da je "gospođa Čamagić samo u 2021. godini dok je bila na čelu komisije Ministarstva za porodicu i demografiju i kasnije isto sa pozicije gradskog sekretara Sekretarijata za socijalnu politiku, preko fantomskih firmi izvukla više od 5 miliona evra. Ovo je drugi slučaj javno otkrivene korupcije u Šapićevoj gradskoj upravi koja je oličenje nestručnosti i bahatosti i još jedan dokaz kako SNS i Šapić brinu o bezbednosti, zdravlju i obrazovanju naše dece".

- Na izborima 17. decembra biramo između bahate i korumpirane vlasti koja se bogati na račun dece i jasnog plana svih nas sa liste Srbija protiv nasilja koji garantujemo da će svako dete imati mesto u vrtiću, sigurnu školu, besplatan obrok i udžbenike - zaključila je Šerbula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati