Beograd

Direktno.rs

25. 10. 2023. 15:19 5

"Šapiću, da li Vas je sramota od građana Borče?"

Poštovani gospodine Šapiću, da li Vas je makar malo sramota što niste imali nijedan jedini legitiman odgovor građanima Borče na njihove brojne probleme? Da li ste nešto od naših komšija naučili, ako ništa drugo, da čuvena SNS mantra "nisam kriv ja nego neko drugi" ništa ne znači - naveo je Nenad Mitrović iz Stranke slobode i pravde Dunavski venac, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- Našim sugrađanima je jasno da u nedostatku realizovanih bitnih projekata koji su nam više nego potrebni, poput izgradnje kanalizacije u svim našim naseljima, rekonstrukcije Pančevačkog mosta, izgradnje mosta na Dunavu kod Ade huje, izgradnje Auto-puta Beograd-Zrenjanin sa rekonstrukcijom Zrenjaninskog puta, izgradnje gimnazije i srednje stručne škole, izgradnje vrtića, neke kulturne ustanove, bazena ili sportsko-rekreativnog centra, Vi pompezno otvarate rekonstruisanu pijacu u Borči koju radite od 2021. iako su u pitanju bile samo kozmetičke izmene a glavni njen problem, parking, i dalje je ostao nerešen - konstatuje Mitrović.

- Upravo zbog toga, odlazeći gradonačelniče Šapiću, svi sa leve obale Dunava su imali prilike da se uvere u Vašu nesposobnost i nestručnost i nikakve bajke i lažna obećanja izgovorena danas i u nastavku izborne kampanje Vas neće spasiti od smene SNS-a sa vlasti u Beogradu to Vam garantujemo mi iz Stranke slobode i pravde - zaključio je Mitrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati