Beograd

Direktno.rs

15. 10. 2023. 16:09 7

SSP: Jedino čega u Rakovici ima u izobilju su kladionice

Jedino čega u Rakovici ima u izobilju su kladionice. Ovih dana na Miljakovcu u krugu od 400 metara otvara se peta koja je vrlo posebna jer ima i deo za najmlađe u kome su predviđenje virtualne igrice. Na ovaj način najmlađim Rakovčanima se ambijent kladionica i čitav taj stil života predstavlja kao igra - izjavila je predsednica OO Stranke slobode i pravde Rakovica, Vesna Džidić i naglasila da stručnjaci upozoravaju na povećanu opasnost bolesti zavisnosti od kocke usled stalnog prisustva dece u okolini kladionica što nas je dovelo u situaciju da najmlađi zavisnik ima samo 8 godina.

- Mesecima se Stranka slobode i pravde i ja borimo da kladionice koje su preblizu školama suprotno propisima budu zatvorene, da se ukinu neonska svetla i da se zabrani njihovo reklamiranje na prostorima namenjenim deci, kao i da se ispoštuje zakonom određena razdaljina između kockarnica objašnjava i konstatuje da i pored tih napora inspekcija ćuti, vlast ćuti, odlazeći gradonačelnik Šapić obmanjuje građane, a zatvara se klinika u Paunovoj.
Krajnje je vreme da o deci i omladini brinu oni koji znaju i kojima je stalo. Zato je neophodno da smenimo vlast za koju je Beograd plen, a Beograđani brojevi - zaključila je Vesna Džidić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati