Beograd

Direktno.rs

14. 10. 2023. 18:30 3

Gođevac (SSP): Svaki dan u kom je SNS na vlasti, loš je za Vračar

"Svaki dan u kome je Srpska napredna stranka na vlasti, za Vračar je loš dan. Rušenje objekata koji su deo zajedničkog kulturnog identiteta, urbiсid, divlja gradnja, saobraćajni haos, neprohodni trotoari, zapušteni parkovi i zaboravljeni građani su stvarnost u kojoj živimo nakon deset godina njihove vlasti u Beogradu i sedam godina njihove vlasti na Vračaru", izjavila je Ana Gođevac, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde na Vračaru, i dodala da je zato "svaki dobronameran Vračarac tužan na Dan svoje opštine".

- Ništa od ovoga ne treba da nas čudi, jer znamo da su oni koji danas o Vračaru odlučuju tu mogućnost dobili kupovinom preletača sa jednim ciljem - da se obogate preko leđa svih nas - ističe Gođevac i dodaje:

- Zbog svojih kombinacija ova vlast neće da napravi vrtić u Šumatovačkoj koji najavljuje sedam godina, garažu u Skerlićevoj koju najavljuje deset godina, kao ni garaže ispod Čuburskog parka, Beogradskog dramskog pozorišta, Kalenić pijace, Njegoševe. Pored toga, što se rukovode sopstvenim interesom, oni ne umeju da izgrade dugo i pompezno najavljivani sportski centar sa otvorenim bazenom, ali su zato znaju da poklone Sportski centar Vračar i odmaralište "Šuplja stena", iako na to nisu imali pravo.

- Umesto da se bave kvalitetom života, oni nas svojim omiljenim investitorima zatrpavaju sa građevinama koje svojim izgledom i gabaritima ne pripadaju Vračaru, pretvarajući naš kraj u betonsku spavaonicu. Dolaze nam izbori, oni su zapravo ispit ljubavi prema našem gradu i našem kraju. Glasanjem za ljude koji Beograd vole, razumeju i znaju njime da upravljaju, sačuvaćemo i ono što je naš Vračar. Vreme je da oni koji Vračar i Beograd doživljavaju kao plen, a ljude kao brojeve, postanu samo ružna prošlost - zaključila je Gođevac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati