Beograd

Direktno.rs

19. 09. 2023. 16:22 3

"Predsednik opštine Zvezdara obmanjuje građane da je ambulanta Konjarnik renovirana"

Vladan Jeremić predsednik opštine Zvezdara obmanjuje građane kada se hvali kako je ambulanta Konjarnik renovirana, tvrdi Ljiljana Marković iz Stranke slobode i pravde Zvezdara i dodaje da radovi na adresi Ustaničkoj 194 još nisu gotovi ali da su prostorije prazne i da u njima nema radnika te da to može lako da proveri svaki građanin.

- Ako ovome dodamo i da je pre deset godina zatvorena ambulanta u Pop Stojanovoj jasno je da ni Jeremiću ni ovoj vlasti zdravlje Zvezdaraca nije nikakav prioritet” navodi Markovićeva i pita predsednika opštine 1. Kada će biti otvorena ambulantu u Ustaničkoj? 2. Kada će se otvoriti ambulanta koju je ova vlast zatvorila pre deset godina? 3. Kada građani mogu da očekuju da će im u ambulantama biti dostupne specijalističke službe, a ne samo opšta praksa? 4. Kada će se u ambulantama obezbediti uređaji za savremenu dijagnostku i terapiju - pita Jeremić.

-Svakom dobronamernom Zvezdarcu je jasno da se ova vlast ne bavi njihovim problemima zbog čega je predsednik opštine Vladan Jeremić davno trebao da podnese ostavku” ističe Marković i zaključuje da će ukoliko ga SNS ponovo kandiduje dokazati da njihov najbolji kadar na Zvezdari nije u stanju ne da unapredi zdravstvo nego ni da okreči ambulantu u roku koji je sam sebi zadao - zaključuje Marković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati