Beograd

Direktno.rs

15. 09. 2023. 18:42 7

Jovanović (Novi DSS): Beograd je "izgubljen" za SNS

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović istakao je danas da su uslovi za izbore kudikamo gori u odnosu na prethodne izborne cikluse i ukazao na neophodnost da se svi izbori, ali pod obavezno i beogradski, što je moguće pre dese.

Za RTV 1 Jovanović je kao razloge za prestoničke izbore naveo da beogradska vlast nema legitimitet, da se glavni grad svakodnevno urušava, a da je u krajnjem, i predsednik države Aleksandar Vučić, kome se, kako je rekao, ne može baš verovati i u njegovu reč pouzdati, te izbore obećao.

-To je nešto što mora da se obezbedi. Uslovi će biti loši, ali nije pitanje uslova i Beograd je apsolutno "izgubljen" za SNS. Ne znam šta bi trebalo da se desi, da nas zatvore sve i da onemoguće pristup biračkim mestima, simpatizerima i glasačima. Pa oni ni prošli put nisu "uzeli" Beograd suštinski, a sad, posle protesta, nemaju šanse - kazao je, između ostalog lider Novog DSS-a.

Kada su u pitanju moguće izborne kolone desne, ali i sveukupno opozicije na republičkom nivou, ocenio je da njihov broj nije najpresudnije pitanje već dobra postizborna saradnja.

- Desnica nije razjedinjena i treba videti šta ce više okupiti ljude. Možda će jedna lista okupiti manje ljudi nego npr. dve. Ne mislim da je to najvažnije pitanje, ali voleo bih da ih ne bude više od tri ili četiri, ukupno opozicionih - zaključio je Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati