Beograd

Direktno.rs

13. 09. 2023. 09:24 1

Džidić (SSP):Celu jednu deceniju SNS nije uspela da izradi jednu pasarelu

Koiiko tragedija treba da se dogodi i koliko života treba da se izgubi kod nezavršenog Bulevara patrijarha Pavla da bi se ova vlast probudila iz zimskog sna - zapitala je Vesna Džidić predsednica opštinstko odbora Stranke slobode i pravde Rakovica povodom još jedne nesreće na pružnom prelazu kod Sportskog centra Rakovica i dodala "pitamo Vesića, Šapića, Miličkovića, Kocića i Simića da li su prioret građani i da se najzad uradi preko potrebna pasarela ili su važniji stambeni kompleksi i poklanjanje zemlje IMR moćnicima bliskim njima".

Džidić je nastavila: "Mi iz Stranke slobode i pravde smo već nekoliko puta isticali potrebu da se na ovom mestu izradi pasarela kako ne bismo gubili živote. Znate li vi kako se osećaju roditelji kada puštaju decu u Sportski centar Rakovica i koliko strepe za njihovu bezbednost? Celu jednu deceniju SNS nije uspela da izradi jednu pasarelu koja bi spasila živote. Da ne pričamo o Bulevaru patrijarha Pavla, on je bulevar samo po imenu jer posle pet godina radova kao što i sami vidite nema apsolutno ništa."

Džidić je zaključila "nažalost do promene ove vlasti neće biti ništa od toga da građani zaista budu prioritet u rešavanju ovog ozbiljnog problema koji nam odnosi živote. Zato se borimo za izbore da građani novoj vlasti budu na prvom mestu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati