Beograd

Direktno.rs

08. 09. 2023. 09:23 24

SNS KADAR "Doktor sa Palilule zlostavlja zaposlene"

Ozbiljni problemi u Domu zdravlja Palilula - potpredsednica odbora Stranke slobode i pravde na Paliluli Tamara Živković otkrila je uznemirujuće detalje. "Aleksandar Stojanović sprovodi zlostavljanje i psihičko maltretiranje osoblja u Domu zdravlja Palilula kojim rukovodi", tvrdi Tamara Živković iz Stranke slobode i pravde na Paliluli i objašnjava da su u toj ustanovi zabeleženi brojni slučajevi mobinga.

- Samo u poslednjih godinu dana, više lekara i patronažnih sestara premešteno je zbog nepodobnosti - dodaje Živkovićeva i podseća da je "Aleksandar Stojanović, kadar Srpske napredne stranke, poznat po ucenama i psihološkom maltretiranju zaposlenih, a pod njegovim okriljem su pojedinim pacijentima upisivane lažne psihijatrijske dijagnoze, čime je trajno ugrozio neophodno poverenje pacijenata u lekare".

- U trenutku kad se Srbija suočava sa masovnim odlivom zdravstvenog osoblja, puleni Srpske napredne stranke svojom bahatošću urušavaju i poslednje ostatke zdravstva! Zbog toga ova vlast mora što pre da se promeni! - zaključila je Živković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati