Beograd

Direktno.rs

04. 09. 2023. 16:57 2

Novi pomor ptica u beogradskom naselju

"U vikendu za nama u naselju Kotež pronađeno je tridesetak mrtvih labudova i pataka koje su se, po svemu sudeći, otrovale, što se često dešava na levoj obali jer su vodotokovi zatrovani fekalijama i pesticidima iz septičkih jama pošto kanalizacije i dalje nema", izjavio je Nenad Mitrović iz Stranke slobode i pravde Dunavski venac.

- Predsednik Aleksandar Vučić je u junu 2019. u Kotežu rekao da će kanalizacija u naseljima na levoj obali Dunava biti završena za 2 do 3 godine. Četiri godine nakon toga kanalizacije nema i niko više ni ne spominje to što je predsednik obećavao. I njemu i nama je jasno da je to samo jedno od njegovih brojnih neispunjenih obećanja - nastavio je Mitrović i istakao da je "svakom dobronamernom čoveku koji živi u Kotežu jasno da će rešenje ovoga problema morati da sačeka promenu vlasti".

- Dok Stranka slobode i pravde ne preuzme odgovornost za rešavanje problema građana, a to će se desiti čim Vučić, Šapić i ostali skupe hrabrosti i raspišu izbore, mi sa Dunavskog venca moramo čuvati našu životnu sredinu jer od nje zavisi zdravlje nas i opstanak životinjskih vrsta u Jojkićevom rukavcu i kanalu Vizelj - zaključio je Mitrović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati