Beograd

Direktno.rs

18. 05. 2023. 12:23 7

Popović: Šapić upeo da prevaziđe i svoje stranačke kolege (FOTO)

Kada je Aleksandar Šapić govorio o ubrzanju radova u Beogradu, izgleda da je mislio samo na svoju nelegalno izgrađenu i protivzakonito legalizovanu vilu. Dok se infrastruktura u Beogradu raspada, rupe i neravnine se nalaze u skoro svakoj ulici, a trotoari negde čak ni ne postoje, za to vreme resursi gradskog preduzeća Beograd put se koriste za presvlačenje asflata, postavljanje nove bandere za rasvetu i sređivanje trotoara tačno isped nelegalno ozakonjene vile gradonačelnika Aleksandra Šapića - navodi se u izjavi Mile Popović, predsednice Gradskog odbora SSP Beograd, koju prenosimo u celosti.

- Ovakav primer bahatosti i arčenja javnih resursa od strane gradonačelnika nije zabeležen od kada Beograd ima gradonačelnika odnosno 184 godine. Uspeo je da prevaziđe i svoje stranačke kolege, a to je zaista nije lako.Ovo je samo još jedan dokaz da trenutni gradonačenik nije dostojan da vrši posao gradonačelnika.Već smo mu dali blanko ostavku, na njemu je samo da je potpiše. Tada bi najzad nešto uradio za Beograd i Beograđane i da prestane da sramoti i sebe i nas - zaključuje se u izjavi Mile Popović, predsednice Gradskog odbora SSP Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati