Beograd

Direktno.rs

19. 04. 2023. 11:00 3

Popović: Šapiću, zbog Vaših političkih odluka roditelji ne znaju šta da rade

Aleksandre Šapiću, kada tačno mislite da kažete roditeljima da li će Grad da obezbedi svim đacima besplatne udžbenike? Ako hoće - kada će se to desiti. Roditelji su počeli da dobijaju ponude za plaćanje udžbenika na rate i ne znaju šta da rade. Da li da kupuju udžbenike ili da čekaju da ih dobiju od Grada, izjavila je Mila Popović, predsednica Gradskog odbora Stranke slobde i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

Pre više od deset godina, u vreme kada je gradonačelnik bio Dragan Đilas, a Vi njegov pomoćnik, budžet je bio duplo manji , a učenici su dobijali dva kompleta udžbenika od Grada - jedan za kuću, a drugi da im stoji u školi kako ne bi nosili preteške rance. Jedna od prvih odluka Vaše SNS vlasti je bila da se to ukine.
Tada su se, sa duplo manje para u gradskoj kasi za razliku od danas, gradili i vrtići i škole i mostovi. Dakle, ako je moglo tada sigurno može i sada.

Zbog Vaših političkih odluka roditelji i škole ne znaju šta da rade, a šta Vi preduzimate oko toga? Dali smo Vam blanko ostavku, vreme je da je potpišete - zaključila je Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati