Beograd

Direktno.rs

12. 04. 2023. 20:20 39

Šapić: Vučić laže Evropljane i Evropu (VIDEO)

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i njegovi saradnici u središtu su afere oko raskida ugovora sa Kentkartom, zbog čega prvi čovek prestonice po svaku cenu pokušava da se iščupa. Ali, slabo mu to ide, pa što se više pravda - to se više upliće u začaranu mrežu. Tako je bilo i ove srede, kada je celu situaciju objašnjavao okupljenima u Krnjači, gde je, između ostalog, rekao da "Aleksandar Vučić laže i vara Evropu".

Afera oko Aleksandra Šapića i njegovih saradnika lansirana je u ponedeljak uveče, kada je BIRN objavio audio snimak na kom se čuje kako je Nenad Milanović, šef Šapićevog kabineta, ucenjivao predstavnike turske firme Kentkart i nudio im je namešten tender ako raskinu ugovor sa Gradom Beogradom.

Dan kasnije je gradonačelnik Beograda priznao krivično delo svog saradnika, istakavši da je na taj način štitio interese Beograda.

Ali, nije tu bio kraj Šapićevog pravdanja, budući da je, boraveći u Krnjači, još jednom pričao o celoj aferi. I tom prilikom je pomenuo i predsednika države Aleksandra Vučića.

- Što bi rekao predsednik - "pa, pustite me da lažem i varam Evropu da bih zaštitio naše interese". To je naše pravo da od prevaranata izvučemo na koji način su nas pljačkali - rekao je, između ostalog, Šapić.

Da podsetimo, prvi čovek prestonice je poručio i da je spreman da podnese ostavku i krivično odgovara ako se ustanovi da je pomenuti audio sniimak autentičan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati