Beograd

[ Izvor: N1 ]

22. 03. 2023. 20:39 10

Haos na Savskom nasipu, građani zatrpavali kanale! (FOTO)

Građani su i večeras pokušali da zatrpaju kanale na Savskom keju, koje su prethodno iskopali radnici JKP Vodovod, kako bi postavili vodovodnu mrežu do obližnjih splavova. U tome ih je sprečila policija, pa su se okupljeni razišli, ali su najavili istu akciju i za sutra. Kako je javila reporterka N1, građani su ipak jednim delom zatrpali kanal i poručili da su "samo sanirali štetu koju su napravili radnici Vodovoda".

Na početku akcije građanima su prišli pripadnici Komunalne milicije i upozorili ih da to ne rade, a nakon toga je stigla i policija koja legitimiše prisutne, preneo je FoNet.

Građani su upitali pripadnike Komunalne milicije koji zakon i koji član zakona se krši ako zatrpaju rov.- Stigla je policija da brani nelegalne radove na Savskom nasipu, koji prete da ugroze živote i imovinu ogromnog broja ljudi. Lažni doktor Aleksandar Šapić, koji nelegalno zida po Beogradu, poslao je "Bele" da štite nelegalne radove na Savskom nasipu. Tu su i građani koji se okupljaju… Moramo se boriti - stoji u objavi "Savskog nasipa" na Fejsbuku.Podsetimo, aktivisti udruženja "Savski nasip", "Za naš kej" i "Zajednička akcija" sprečili su radnike Vodovoda da nastave gradnju vodovodne mreže za splavove na Savskom keju u Beogradu. Građani, koji se protive probijanja Savskog nasipa radi postavljanja cevi pokušali su sinoć da lopatama zatrpaju kanale, ali ih je u tome sprečila policija. Danas su se radnici povukli i odneli cevi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati