Beograd

Direktno.rs

15. 03. 2023. 15:12 1

DS: Vratiti u funkciju Tviter nalog Beokom servisa

Šef odborničke grupe BeDem - Demokratska stranka Filip Tatalović, danas je zvanično predao inicijativu gradonačelniku Beograda Aleksandru Šapiću da se vrati u funkciju Tviter nalog dosadašnjeg Beokom servisa "@prijavi_problem", a nakon brojnih žalbi građana na njegovo ukidanje - saopšteno je iz Demokratske stranke, čije saopštenje i tekst inicijative u celosti prenosimo.

Već tokom prvog dana funkcionisanja uslužnog servisa na telefonskom broju 11-0-11 i istovremenog gašenja Tviter naloga Beokom servisa "prijavi-problem", imali smo veliki broj poziva nezadovoljnih građana. Građani negoduju jer su nakon mogućnosti da svoje potrebe prema gradskim servisima obavljaju putem uvek lako dostupnih internet servisa, sada vraćeni korak u nazad i primorani da to čine isključivo putem telefonskog poziva.Takav potez, ne samo da predstavlja korak nazad u tehnološkom smislu, vraćajući nas sve sa tehnologije 21. na tehnologiju s početka 20. veka, već i otežava građanima prislup željenim servisima.

Neke od primedbi na gašenje internet servisa komunikacije se odnose na vreme čekanja za uspostavljanje veze, zatim preopterećenost operatera kad se dolazi u situaciju da je građanin jedanaesti u redu čekanja za javljanje operatera, kao i da je neshvatljivo ukidanje servisa koji su se tokom višegodišnjeg rada pokazali kao uslešni i korisni.Zbog svega navedenog, apelujemo na Vas da učinite sve da nadležne gradske službe u najkraćem roku ponovo osposobe internet servise, konkretno naloge na društvenim mrežema poput donedavno aktivnog Tviter naloga Beokom servisa "prijavi-problem", kako bi građanima bila omogućena lakša, efikasnija i brža komunikacija sa neophodnim gradskim servisima.Takođe Vas pozivamo da pomenute internet servise u budućnosti dalje razvijate, kako bi bili uvek savremeni i garantovali građanima kvalitet usluge koja it je potrebna - piše u inicijativi Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati