Beograd

Direktno.rs

13. 02. 2023. 23:52 3

Zbog čega sve Beograd plače? (VIDEO)

"Može li grad da plače?", pitala je Jelena Obućina u uvodu Dnevnika na televiziji Nova S.

- Ne plače Beograd samo od rana koje mu nanose na obali Save, već plače što se 70 godina priča o metrou - a njega nema, što za 25 godina nije dobio obilaznicu, što za 40 godina nema završenu kanalizaciju, što ulice i dalje zaliva pijaćom vodom, što je svaka peta kuća koja se sada gradi divlja, bez dozvole i što je takvih u njemu sada 350.000, što je još sramnije, a pritom od države neometano, pa i čak legalizovano - istakla je Obućina i dodala:

- Plače Beograd što njegova uprava za to vreme pravi šarene laže i igra se presecanjem crvenih vrpci na besmislenim muzičkim fontanama, jarbolima, gondolama, svetlećim ukrasima, popločanim parkovima i pešačkim zonama. I to sve uz pomoć armije stranih arhitekata - navela je ona, pa zaključila:

- Može li grad da plače, napisao je Dragoljub Bakić pre pet godina. Do poslednjeg dana bio je borac za grad po meri čoveka i bolju Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati