Beograd

[ Izvor: N1 ]

28. 01. 2023. 17:46 1

Zaglavio se kamion zimske službe, "ćelave" mu gume?!

Beograđani koji su u četvrtak odveli decu na Avalu da osete malo zimske čarolije na snegu, spustili su se s planine tek pošto su odglavili vozilo zimske službe koje nije moglo dalje niz jednosmeran put ka podnožju - zbog "ćelavih" guma, rekli su građani za N1.

Kako su za ispričali učesnici ovog nesvakidašnjeg događaja, u četvrtak popodne na spustu sa vrha Avale stvorila se kolona od 15-ak vozila pošto kamion zimske službe za čišćenje snega i posipanje puteva nije mogao dalje zbog loših guma.

Naime, na neočišćenom kolovozu se stvorila poledica, a vozač kamiona je pred krivinom na nizbrdici procenio da nije bezbedno da nastavi dalje. Kako bi sebi, a i koloni iza njega, prokrčio put, vozač je šlemom zahvatao so iz kamiona i posipao pred točkove, kažu sagovornici N1.

Pošto su shvatili da će to da potraje, vozači iz automobila u koloni pritekli su u pomoć.

Jedan od njih kaže da je prvi priskočio da pomogne čisteći sneg svojom lopatom, koju nosi kao deo redovne zimske opreme. Zatim su se pridružili i ostali vozači. So je zahvatao ko je čime imao i posipao put, i tako narednih 50 metara do prvog proširenja gde je kamion mogao bezbedno da se parkira i oslobodi prolaz ostalima.

Pre nego što su odlučili da se sami snađu, zaglavljeni sugrađani su zvali saobraćajnu policiju.

- Zvala sam lokalnu policijsku stanicu Beli Potok, oni su nas uputili na 192 saobraćajnu policiju. Kada smo pozvali njih, evidentirali su i poslali drugu službu, ali iz grada. Ona nije stigla, sami smo se "otkopali".

Dodaje da im je vozač kamiona zimske službe ispričao da već godinama nema dobre gume za ovakve uslove i da je imao više proklizavanja na avalskim deonicama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati