Beograd

Direktno.rs

21. 01. 2023. 13:04 2

Šerbula (SSP): Ni posle 550 dana vlast nije završila radove na školi

Đaci skole "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici su i dalje primorani da putuju i idu u druge škole, jer ova gradska vlast nije u stanju da završi radove na rekonstrukciji njihove škole ni posle 550 dana. Niko se više ni ne seća svih obećanja o završetku radova, a jasno je da radovi neće biti završeni ni do kraja februara kako je roditeljima obećano u julu - izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica beogradskog Odbora Stranke slobode i pravde.

- Tim roditelja za praćenje radova koji je oformljen u oktobru nema nikakve informacije, a nema mogućnost ni da uđe u školu i utvrdi šta se dešava. Jasno je da radovi stoje, pa će roditelji od izvođača, u utorak 24. januara, zahtevati da im dostavi plan radova do petka za kada je dogovoreno novo okupljanje.

- Maltretiranje dece traje već skoro dve školske godine i roditelji su očajni. Stranka slobode i pravde zna kako se škole grade i rekonstruišu za 100 dana i više puta smo upozoravali da je ova vlast ne samo nesposobna da rešava probleme građana, već im stvara nove probleme i zato zahtevamo nove izbore u Beogradu - izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica beogradskog Odbora Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati