Beograd

Milan Zarić

17. 11. 2022. 17:15 21

Čučko se izblamirao: Bolje da više ne brani SNS!

Članovi Srpske napredne stranke po svaku cenu žele da odbrane odluku da se država zaduži 80 miliona evra kako bi srušila Stari savski most i na njegovom mestu izgradila novi. Iako brojnim građanima, stručnjacima, pristalicama opozicije nije jasno zašto se to radi, naprednjaci uveravaju da to tako mora. Pokušao je to da objasni i gradski mednažer Miroslav Čučković, ali se njegovo izlaganje završilo samo na pokušaju.

Naime, Čučko je do sada ostao upamćen po mnogim biserima, napadima na opoziciju, ali i rečenicama koje su nekada samo njemu bile jasne.

Sada je pokušao da objasni zašto su naprednjaci rešeni da sruše Stari savski most, međutim bolje da nije - budući da se propisno izblamirao.

- Novi Sad nekad i sad. Žeželjev most nekad i sad. Može i Beograd ovako. Stop političkoj demagogiji" Pustimo graditelje da grade - napisao je Čučković, misleći da je "pogodio u centar".

Međutim, očigledno gradski menadžer ne zna, odnosno niko mu nije rekao da je Žeželjev most u Novom Sadu srušen 1999. godine - od posledica bomardovanja!

Na to je Čučkoviću skrenula pažnju Ana Gođevac, potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde.

- Gospodine Čučkoviću, Žeželjev most je srušen '99. u BOMBARDOVANJU tokom NATO agresije. U Beogradu je srećom mir. Niko osim SNS vlasti ne ruši i ne uništava ništa - navela je Ana Gođevac i zaključila:

- Jasno je da niste svesni da se mostovi ruše samo u agresijama. Posledice Vašeg rada su za Beograđane ravne katastrofi - naglasila je potpredsednica Gradskog odbora SSP Beograd.

Eto, naučio je Čučko nešto novo. Samo bi bilo dobro da sledeći put, kada pokuša da objasni postupke Srpske napredne stranke, izgovori rečenicu naglas i proveri je, da se ne bi ponovo brukao...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati