Beograd

Direktno.rs

01. 10. 2022. 10:23 3

Popović: SNS uprava obmanjuje Beograđane

SNS uprava obmanjuje građane Beograda povodom vaučera: - Nije doneta odluka da "vaučeri mogu da se potroše kako sami građani žele", već samo za kupovinu sportske opreme - Nije doneta odluka da vaučeri iznose 50 evra već da će SNS gradonačelnik da odredi vrednost - izjavila je Mila Popović, predsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd i šefica odborničke grupe "Ujedinjeni".

- Da podsetim, pre godinu dana Republika Srbija je izdvojila 120 miliona iz budžeta za Beograd koji je taj novac preneo 27. oktobra Šapićevoj administraciji na Novom Beogradu, za vaučere za decu sa Novog Beograda. Oni su 2. novembra 2021. otvorili nabavku, a samo dva dana kasnije, već 4. novembra 2021, doneli odluku o angažovanju Sport Vision-a.

Zato su odbornici Stranke slobode i pravde Beograd i odborničke grupe "Ujedinjeni SSP, PSG, PREOKRET; SLOGA" istakli da jesmo za vaučere koji će omogućiti građanima koji ih dobiju da kupe šta žele, ali da nismo za vaučere nekog već poznatog prodavca koji će posao da dobije u dva dana. Predloženo je i da se svi trgovci u Beogradu pozovu da mogu da se prijave da učestvuju u akciji, jer nema razloge za ograničavanja niti robe niti prodavaca.

SNS uprava je zaista talentovana da dobru ideju pretvori u aferu, ili sportski rečeno, promaši penal. Odbornici Stranke slobode i pravde i "Ujedinjenih" će na narednoj sednici da zahtevaju izmenu odluke - izjavila je Mila Popović, predsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd i šefica odborničke grupe "Ujedinjeni".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati