Beograd

Direktno.rs

02. 08. 2022. 11:06 3

SSP: Gradska vlast prodaje našu budućnost

Al Dahra ispumpavanjem vode iz kanala na nivo ispod biološkog minimuma u naselju Dunavac izaziva ekološku katastrofu uz prećutnu saglasnost JKP Srbijavode - piše u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

Dalje se navodi:

Nakon što je ovaj režim Al Dahri prodao PKB po ceni koja je 100 miliona evra ispod realne odnosno tržišne cene, sada prodaju i našu budućnost tako što dopuštaju uništavanje životne sredine.

Zahtevamo od aktulne vlasti da odmah reaguje i zaustavi dalje uništavanje kanala i tako zaštiti beogradsko ekološko dobro. Pored toga, SSP trazi da odgovorna lica u Al Dahri kao i u JKP "Srbijavode" odgovaraju za oštećenje životne sredine odnosno nepreduzimanje mera za njenu zaštitu. Sve sem ovakve hitne reakcije predstavljaće novi dokaz da je kompanija Al Dahra iznad zakona naše zemlje - stoji na kraju saopštenja Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati