Beograd

M. Z.

05. 07. 2022. 22:08 15

Gejzir fekalija u centru: Toliko o crpnoj stanici (VIDEO)

Velika količina padavina ovog utorka u popodnevnim časovima sručila se na Beograd i praktično ga okovala. Automobili i autobusi su plivali, padalo je stablo na kuću, ulice i garaže su bile poplavljene, a poražavajuća slika viđena je u centru grada, tačnije u Sarajevskoj ulici, gde je viđen gejzir.

Ulica je u ovom delu grada bila prekrivena vodom, gejzir fekalija je izbio na površinu, što je ponovo nateralo Beograđane da se pitaju dokle će gledati apokaliptične scene kada god padne veća količina kiše.

Najzanimljivije od svega je što je do ovog gejzira došlo u Sarajevskoj ulici, gde to ne bi smelo da se dešava, sudeći barem po rečima gradskih vlastodržaca u minulom mandatu, oličenih u likovima bivšeg gradonačelnika Zorana Radojičića i Gorana Vesića.

Jer, na Savskom trgu se, kako je to ranije navedeno, nalazi "najsavremenija crpna stanica", čime su se tadašnji gradski čelnici hvalili.

- Crpna stanica će prihvatati ogromnu količinu otpadnih voda, odnosno i kišnicu i fekalne vode distriburiraće ka fabrici otpadnih voda u Velikom Selu - bile su reči Zorana Radojičića 23. decembra 2020. godine, dok su još u toku bili radovi na Savskom trgu.

I, eto, radovi su završeni, pala je kiša i videli smo "moć" crpne stanice, koja je puštena u rad u novembru 2021. godine, posle višemesečnih provera. Pa, umesto da kišnicu i fekalne vode distribuira ka fabrici otpadnih voda, fekalije putem gejzira izbijaju na beogradske ulice.

Da nije tužno - možda bi nekome i bilo smešno...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati