Beograd

Direktno.rs

23. 06. 2022. 16:57 0

HIT Nova verzija igračke Vesićeve pokretne kancelarije (FOTO)

Nakon što je bivši zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio vest da je puštena u prodaju igračka njegove pokretne kancelarije, na društvenim mrežama se pojavila druga verzija igračke, za koju građani ističu da je "zabavnija".

- Dovitljivi Kinezi su napravili su i model Vesićeve pokretne kancelarije koja je izazivala oduševljenje Beograđana! Kažu da se ovaj model prodaje mnogo bolje od onoga čiju je izradu Vesić naručio u kampanji - napisao je Nemanja Šarović, lider pokreta "Ljubav, vera, nada" na Tviteru, objavivši novu verziju igračke.

Nova igračka se sastoji iz dva elementa: Džipa/pikapa i "pokretne kancelarije" u vidu mobilnog toaleta. Kao ispiracija za ovakvu verziju igračke očito je poslužila jedna od akcija opozicije u kojoj je mobilni toalet bio postavljen na prikolicu kamiona i "provozan" kroz grad na opšti smeh i zaprepašćenje građana. Vesić je neko ko je uložio mnogo truda u svoj marketing, pa je tako i sa igračkom i sa pravom pokretnom kancelarijom, ali mu se na kraju nije isplatilo.Ostaje da se vidi kako će Vesić reagovati na "modifikovanu" igračku svoje pokretne kancelarije.

Nije jasno da li je u pitanju fotomontaža ili prava igračka, ali je objavljena fotografija nove verzije najsmejala tviteraše. 

Podsetimo, Goran Vesić je danas najavio da je puštena u prodaju igračka "Pokretna kancelarija Gorana Vesića" koja može da se kupi u robnoj kući "Panda" za 360 dinara.

- Danas je u robnoj kući Panda počela prodaja igračke "Vesićeva pokretna kancelarija"! Kada su mi se naši kineski prijatelji obratili sa molbom da dozvolim korišćenje mog imena za igračku sa zadovoljstvom sam to učinio - napisao je Vesić na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati