Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

11. 06. 2022. 16:49 17

Predsednik opštine Palilula svečano otvorio bankomat (FOTO)

Žitelji Padinske skele ušli u novo doba. Ako ste mislili da ste sve do sad već videli- razmislite ponovo. Poznato je da naša vlast voli bizarna svečana otvaranja, pa nas tako ova nova fotografija koja je osvanula na Instagramu ništa ne čudi.

Naime, otvoren je, verovali ili ne- bankomat na Padinskoj skeli, pa ako građani do sad nisu imali prilike da vide ovo čudo modernog doba, sada je prava prilika za to, jer je samom otvaranju prisustvovao i predsednik Gradske opštine Palilula.
Miroslav Ivanović je rekao prilikom otvaranja bankomata, da je u pitanju još jedna usluga koja će omogućiti građanima da ne gube dragoceno vreme putujući do prvog bankomata u Borči i po 7-8 kilometara.
Pošto smo se nagledali raznih svečanih otvaranja među kojima su i lift, poštansko sanduče, rupa za semafor, kućice za vrapce, pešački prelaz, tuševi na njivi, ali i toalet na groblju, red je da važnost damo i ovom svečanom događaju i proslavimo otvaranje bankomata kako dolikuje.

Vlast u Srbiji je odvajkada volela da se pohvali svim novim projektima i investicijama koji su nastali kako bi građanima naše zemlje što više olakšali i ulepšali život, pa nas tako i ne čudi ovaj događaj i zahvalnica predsednice Udruženja građana "Volim Padinjak" Milene Šikuljak, predsedniku Opštine Palilu za angažovanje i pomoć u više navrata i iznalaženja rešenja za mnoge njihove potrebe. Ona se takođe zahvalila i direktoru "Poštanske Štedionice", Bojanu Kekiću što je zajedno sa Opštinom Palilula izašao u susret građanima Padinske skele.

Građani sada mogu mirno da spavaju sa saznanjem da je samo za njih otvoren bankomat, a da je jedan od njegovih prvih korisnika bio- ni manje ni više nego Miroslav Ivanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati