Beograd

Direktno.rs

21. 05. 2022. 12:00 2

Upis budućih prvaka noćna mora za roditelje

Da je upis budućih prvaka u boravak noćna mora za roditelje, dokaz je i neprospavana noć roditelja ispred OŠ “Ujedinjene nacije” na Ceraku kako bi zauzeli svoj red. Ostali roditelji koji nemaju sreće, moraće da plaćaju produžene boravke u privatnim vrtićima. Nije osnovna škola na Ceraku jedina u kojoj nema dovoljno mesta za boravak svih prvaka. Taj problem imamo u skoro svim osnovnim školama u Beogradu - izjavila je Tijana Šerbula, potpredsednica GrO Beograd Stranke slobode i pravde.

Pre više od deset godina, tadašnji gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, je započeo projekat koji je za cilj imao da sva deca imaju mesto u boravku i da se radni odnos učitelja reši, ali je taj projekat zamrznut za vreme ove vlasti. Goran Vesić i Slavko Gak nisu obezbedili kapacitete za svu decu, a nije rešen ni položaj učitelja koji rade u boravku.

Ova vlast je dala oko 5 miliona evra za promenu osvetljenja u Beogradu sa jedne vrste prekidača na druge, a jedna škola može da se sagradi za 100 dana za 3 miliona evra. Postoje sredstva da se problemi reše, samo uprava mora da se promeni da bi do toga moglo i da dođe - dodala je Tijana Šerbula, potpredsednica GrO Beograd Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati