Beograd

M.G.

11. 04. 2022. 09:59 30

JKP "Parking servis" i bukvalno pelješi narod

Iako se građani Srbije trude i dovijaju na sve načine da parkiraju svoje automobile, a da time ne remete bezbednost saobraćaja i pešaka, "Parking servis" ne bira načine na koji će oteti ljudima novac.

Beograd je svakako grad u kojem je i najteže parkirati automobil. I taman kada ste pomislili da ste pronašli odlično parking mesto, nakon nekoliko dana vidite da se vaš automobil ne nalazi tamo gde ste ga i parkirali.

Možda je to bila i predizborna fora, možda nešto drugo, tek poslednjih nekoliko dana se javljaju mnogi građani širom Beograda, a najviše njih iz ulice Dimitrija Tucovića, u očaju govoreći da im famozni "pauk" odnese i po desetak vozila dnevno.

Jedan od stanara ulice Dimitrija Tucovića kaže:

- Zaista nikada nismo imali probleme parkirajući se na ovom mestu. Međutim, kola nam se svakodnevno nose, a kada pitamo za razlog dobijemo odgovor da je "po prijavi". Stvarno smo nemoćni, ne znamo kome bismo se više obratili, svi su navikli da se godinama bez ikakvih problema parkiraju na ovom mestu, ali poslednjih nekoliko dana smo u svakodnevnom strahu.

Na ovu temu oglasio se i penzionisani profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić, koji je rekao sledeće:

- Prvo i osnovno, na ovom mestu i skroz do početka ulice nigde ne postoji znak zabrane parkiranja koji bi vozačima dao na znanje da na tom mestu ne smeju da parkiraju svoje automobile. Drugo, ovi automobili ne ugrožavaju ni saobraćajnu, ni bezbednost pešaka. Ovo što "Parking servis" radi nije nikako dozvoljeno.

Kako god, mnogo toga u Srbiji nije dozvoljeno. Ali zakon je tu da se krši. Kako ćemo poštovati sopstvenu zemlju, ukoliko ona ne poštuje nas? Možemo samo da se bavimo logičnim pretpostavkama i da konstatujemo da su naprednjaci posle silnih ucena građana i to prvenstveno novcem, terali i podmićivali građani Srbije da izađu na izbore i glasaju za Vučića.

A para nikad dosta, pa daj da udarimo i po poštenim ljudima - NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Prvi put je najteže

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati