Beograd

Direktno.rs

25. 03. 2022. 13:53 7

Beograđani će raspršiti Vesićeve šarene laže

Goran Vesič danas obećava da će do 2030. godine, za osam godina, Beograd dobiti sedam novih mostova, a za prethodnih osam godina ovaj režim nije uradio nijedan jedini most u Beogradu. Ne samo da nije uradio nijedan most, nego ovaj režim hoće da sruši dva postojeća. Niko ne ruši postojeće mostove osim u ratovima - ističe se u izjavi Mile Popović, predsednice GrO Stranke slobode i pravde u Beogradu.


Njenu izjavu prenosimo u celosti:

Vesić godinama najavljuje most na Dunavu - kod Ade Huje i kod Vinče na obilaznici oko Beograda. Ta dva mosta su uključena u Strategiju razvoja Beograda 2011. godine, a ova vlast na tome nije uradila ništa. Ko može da poveruje da bi režim koji je radio na rekonstrukciji 200 metara ulice na Vračaru ukupno 20 meseci, ili očajnu rekonstrukciju četiri bulevara više od 900 dana, mogao da izgradi most.

Ovaj SNS režim crta u svojim predizbornim obećanjima, koje na skupocenoj brošuri deli po našim poštanskim sandučićima, moguće čak, i o trošku Beograđana, svoje šarene laže i bajke, po principu šta bi bilo kad bi bilo.

Ako ih 3. aprila ne zaustavimo, Beograd kakav znamo i koji je deo nas više neće postojati. Ako 900.000 Beograđana glasa na izborima, ovaj režim sa svim svojim obmanama će postati politička prošlost. Zaštitimo Beograd zajedno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati