Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

18. 01. 2022. 14:28 13

Turci pretili skokom s Kule Beograd (VIDEO)

Turski radnici, navodno su pretili skokom s Kule Beograd, jer više meseci nisu primili platu. Na licu mesta viđene su dve patrole policije, ali MUP se nije zvanično oglasio.

Dok je šef države Aleksandar Vučić u zvaničnoj poseti Turskoj, u njegovom i režimskom čedu Beogradi na vodi drama.

Na društvenim mrežama danas su se pojavile informacije da nekoliko turskih radnika koji rade na izgradnji kule Beograd u okviru Beograda na vodi navodno prete da će skočiti sa nje zbog toga što im kasne plate, prenela je Instagram stranica moj_beo_grad.

- Turci hoće da skoče sa kule Beograd jer nisu dobili platu par meseci, došla i policija, dve patrole - navodi se u objavi te stranice, a na snimku se vidi da se na gradilištu ispod kule Beograd nalazila i dva parkirana policijska vozila.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova nisu mogli da potvrde agenciji Beta da li je ta informacija tačna, jer nije u pitanju servisna informacija poput saobraćajne nezgode.

Mediji pišu i da su radnici nakon razgovora sa službenim licima odustali od pretnji, nakon što im je obećano da će primiti zaostale plate. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati