Beograd

Direktno.rs

19. 12. 2021. 15:00 9

Izbačen iz škole, a prima polaznike Petnice?! (FOTO)

Nadareni učenici iz Mladenovca koji su završili programe Istraživačke stanice Petnica ugošćeni su na svečanom prijemu koji je organizovala opština. Prijemu je prisustvovao i opštinski većnik Veljko Lukić, naprednjak koji je bio izbačen iz osnovne škole! Lukić je poznati i po tome da se bahati uz biftek, o čemu je Direktno već pisao.

- Gradska opština Mladenovac organizovala je prijem za nadarene učenike koji su završili programe Istraživačke stanice Petnica. Svaka čast Ani, Milici, Danici, Rastku i Srbi, oni su svakako nešto najbolje što Mladenovac ima! Pomenutom prijemu prisustvovao je i mladenovački većnik, Veljko Lukić, valjda da da primer ovoj deci kako obrazovanje, talenat, trud, odricanje i ulaganje u obrazovanje uopšte nisu bitni! Većnik koji je izbačen iz osnovne škole Sveti Sava, koji sve svoje „uspehe“ koji nemaju veze sa obrazovanjem, duguje pravilno izabranoj članskoj karti, poltronstvu, poslušnosti, koji verovatno i ne zna šta je Petnica, koji je sve suprotno od onoga što ova deca jesu, jeste slika ove vlasti i njihove gluposti - istakla je predsednica Stranke slobode i pravde u Mladenovcu Sandra Davidović i dodala:


- Malo kome bi palo na pamet da Veljka "pošalje" na ovu decu! Ne sporim da Veljko verovatno ima neke talente, dobar sportista, atletičar kog crta zna silno da motiviše, ali svojim likom i delom on ovoj deci ne može ništa pametno da prezentuje! Ana, Milice, Danice, Rastko i Srbo, kada se oporavite od udara "pameti" koji ste doživeli u prisustvu ove persone, samo hrabro i napred! Saplitaće vas u životu likovi kao što je Veljko, možda će vam se u nekom trenutku i činiti da je "Veljkov put" lakši put, ali uvek imajte na umu da je to što vi imate, dar koji vam nikakav Veljko ne može uzeti ni osporiti, nešto što vas trajno izdvaja u ovom okruženju mediokriteta!

Dođu tako teška vremena u društvu kada najgori sebe predstavljaju kao primer najboljima. Pojedinci poput Lukića, koji napreduju isključivo zbog poslušnost, su jedan od ključnih razloga zašto talentovani, mladi ljudi u Srbiji traže sreću i bolji život u inostranstvu. Za to vreme, Lukić i njegovi SNS pajtaši uživaju u bifteku i svim drugim plodovima svog (ne)rada...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati