Beograd

Direktno.rs

12. 11. 2021. 16:35 15

Naprednjaci bi šećerom da kupe Beograđane (FOTO)

Izbori u Srbiji su blizu, ali je zima još bliže, te su naprednjaci odlučili da spreme "poklone" za Beograđane koji će spremati slatku zimnicu. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija iz prostorija SNS Vračar na kojoj se vide veće količine šećera, očito spremne da se podele građanima pred izbore kao "podstrek".

Oprobani recept naprednjaka ima sledeće sastojke: Kafa, brašno, šećer, ulje, ratluk i svega onoga što je sada već papreno sklupo, a za šta narod nema novca.

Kada se svi ti sastojci spoje, dobije se siguran glas sirotinje, koja zaslepljena sjajem "zlatnog doba" ni ne vidi da nema novca za osnovne životne namirnice.

Recept koji je bio uspešan u drugim delovima zemlje, naprednjaci sada primenjuju i u Beogradu, jer su se pred zimu smrzli od straha da ne izgube privilegije i udobne fotelje. Upravo iz tog razloga, spremili su tone šećera kojim misle da potkupe Beograđane.

Ono čega naprednjaci nisu svesni jeste činjenica da ne postoji količina šećera koji bi mogao da zasladi pelin, prosut svuda u prestonici kuda je njihova ruka prošla...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati