Beograd

Direktno.rs

17. 10. 2021. 20:06 21

RAT U SNS Simonović: Udbaš Vesić gazi po leševima, sve je privatizovao

Bivši predsednik opštine Grocka, Dragoljub Simonović, koji je osuđen zbog paljenje kuće novinara Milana Jovanovića, opleo je po gradskim vlastodršcima, a najviše po zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću. Na društvenim mrežama pojavili su se komentari sa Fejsbuka gde Simonović iznosi niz optužbi na Vesićev račun. On za Vesića tvrdi da "je udbaš koji gazi po leševima" i da je privatizovao institucije grada.

Jedan od korisnika Tvitera objavio je Simonovićeve komentare sa Fejsbuka u kojima optužuje Gorana Vesića i Zorana Drobnjaka da su odgovorni za "neasfaltiranje puteva u Grockoj".


- Najveći krivac za neasfaltiranje glavne ulice u Dražnju i Pudarcima je Vesić, pa Drobnjak, jer nisu uvažili realnost da pomenute ulice ne mogu biti uže od 5 metara. Nekad su bile uže, ali istim nisu krstarili zglobni autobusi i šleperi, a sada je to realnost. Pomenuta gospoda su se, molim te, uvredila pa kao neće sad da ih rade, evo ja sada tvrdim da će vrlo brzo morati da ih asfaltiraju, svidelo se to njima ili ne - napisao je Simonović u jednom od komentara.

U jednom delu prepiske bivši glavni čovek u Grockoj nije štedeo Vesića, te ga je nazvao "udbašem" koji je privatizovao gradske institucije i budžet, te da "gazi po leševima". 

- Sve ovo je gradska vlast podržala i počeli smo da rešavamo mnoge nasleđene probleme, boljitak se i te kako osetio. Odlaskom Siniše (Malog) i dolaskom novog gradonačelnika koji se ne pita ništa, udbaš Vesić gazi po leševima, privatizovao je sve institucije grada, kao i gradski budžet. Moram da priznam da sam imao njegove garancije da će budžet Grocka biti u skladu sa dogovorom to jest minimalno milijardu, naravno to nije ispoštovao. Kao što nije ispoštovao investicije iz nadležnosti grada i Srbije (asfaltiranje ulice u Dražnju, Pudarci, asfaltiranje 500 metara od plinare Grocka do Novi Zaklopački put, sportska hala, Kaluđerački potok itd) - napomenuo je Simonović.

Bivši predsednik opštine Grocka očigledno je kivan na Vesića s kojim je, kako kaže, imao i razmirice u vezi sa visinom budžeta Grocke. Simonović nije propustio priliku ni da optuži sadašnje čelne ljude Grocke da su marionete. On takođe ističe da ga je Nebojša Stefanović "smirivao".

- Tada mi je ponudio (Vesić) 800 milijardi dinara za budžet i oko 150 miliona transfera što sam odbio i rekao sam da je Grocka zaslužila mnogo više i da ne razumem zašto recimo Obrenovac, Lazarevac, Mladenovac i Sopot imaju mnogo veći budžet od Grocke i da ja to neću prihvatiti makar napustio stranku. O tome sam obavestio Stefanovića koji mi je rekao da se smirim i da će on da vidi šta dalje. Posle par dana mi je rečeno da ćemo dobiti milijardu. Na jednom sastanku mi je Vesić rekao: "to su velike pare, dobićeš ih, ali ih ti nećeš potrošiti" što je rezultiralo mojim besnim odgovorom. Jer je jasno poručio da će uraditi sve da me smeni. Njegov i Miličkov (Milosav Milićković) cilj je bio da imaju marionete koji će izvršavati njihova naređenja i takve su i dobili, potpuno nesposobnog Pantu (Dragan Pantelić), šljam u liku (Milenka) Bukvića, (Stefana) Dilberovića, (Aleksandra) Rajkovića, (Dejana) Vlaškovića i drugih i mi smo osuđeni na propast - istakao je Simonović.

Na površinu polako izlazi prljav veš naprednjaka, jer oni koje su naprednjaci "pustili niz vodu" ne žele da se pomire sa tim. Ovo je verovatno samo nagoveštaj kako će izgledati kada rat, koji u SNS već dugo bukti, preraste u javni okršaj.

Kada naprednjaci krenu i javno da se gložu, građani će imati priliku da iz prve ruke čuju međusobne optužbe, a to će verovatno biti i kraj kriminalnog režima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 21

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati