Beograd

Direktno.rs

24. 09. 2021. 19:38 2

U Beogradskom metrou voziće se ribe!

"Poštovani putnici, očitajte vašu kartu! Sledeće stajalište je podvodni svet Beograda" kaže glas sa validatora u Beogradskom metrou, a na narednoj stanici se tik pored Beograđana ukrcavaju ribe i rečni rakovi - nije šala, ovako vlast izgleda zamišlja trasu svog paprenog čeda.

Milion ovde, milion onde i stiglo se već do cene od par milijardi, koliko tačno verovatno ne zna ni sama vlast koja se malo zabrojala. Ali pustimo sad brojanje, možda još veći problem ovog projekta jeste trasa, sada već papreno skupog Beogradskog metroa, koja deluje kao da su je crtali osnovci.

- Metro uvek gradite tako da prolazi kroz najnaseljeniji deo grada, da i ljudi koji žive i sa leve i sa desne strane imaju pristup. Ovo je jedini metro ja mislim u svetu gde ide linija s jedne strane naselja, a sa druge strane reka. Pa ko će da uđe iz reke? Ribe? U reci nema ljudi, samo te ribe, a i ako poplavi će ući te ribe - istakao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Osim što metro neće ići do prigradskih delova Beograda, on će zaobići i novu železničku stanicu Prokop, železničku stanicu “Vukov spomenik”, ali i “Klinički centar Srbije”, zdravstvenu ustanovu od nacionalnog značaja.

Ali, rekao bi neko, pa ribama ni ne treba lak pristup železničkim stanicama i bolnicama, i potpuno bi bio u pravu. Ribama ne treba, ali stanovnicima Beograda i te kako treba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati