Beograd

Direktno.rs

10. 09. 2021. 18:44 14

JADNO Vesić koristi dete za političku promociju

Mesecima unazad zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić očajničkim potezima daje na znanje da i postoji. U samopomotivne svrhe Vesić je otvorio društvenu mrežu Tik tok ne bi li se približio mlađoj populaciji, zatim je mazio pse u azilu, hvalio se koliko je drveća zasadio i pravio, malo je reći blamantne video snimke za društvene mreže. Ovoga puta uspeo je otići korak dalje, pa je iskoristio jednog dečaka za ličnu promociju.

- Danas mi je u gostima bio dečak Kosta. Njegov otac, koji me kontaktirao preko Instagrama, kaže da Kosta prati svaki moj nastup na televiziji. Kosta je probao specijalitet Starog dvora, čuvene kraljevske palačinke, a na poklon je dobio i srpsku zastavu koju je želeo da ima. Hvala ovom dragom dečaku koji je mojim kolegama i meni ulepšao današnji dan - podelivši fotografiju njega i dečaka na Instagramu. 

Na video snimku koji je objavljen uz fotografiju dečak ulazi u Vesićevu kancelariju i trči mu u zagrljaj, a sve to pratilo je budno oko kamere. 


Malo ko je uveren u Vesićeve tvrdnje da ga dete od pet/šest godina prati svaki put kada se pojavi na televizijskim ekranima. Takođe, neuverljiva je i Vesićeva priča da je ugostio dečaka eto samo kako bi ga poslužio kraljevskim palačinkama i poklonio mu zastavu Srbije. 

Očigledno je u pitanju zloupotreba deteta zarad sticanja političkih poena, kako bi i dalje gospodin zamenik gradonačelnika bio nekakav faktor u političkom kazanu Srpske napredne stranke. Od kada je Aleksandar Šapić došao u SNS, Vesićevi pomahnitali i samo njemu jasni performansi govore u prilog panici koga ga je obuzela, pa će uraditi sve kako bi ga Šef ostavio na nekoj relevatnoj fukciji. 

Iz Vesićevih postupaka jasno vrišti: "Primeti me, Šefe, molim te." Jasno je da je njegovo celokupno obitavanje u javnosti postalo izuzezno neprijatno za gledati, čitati i slušati. 


Iskreno se nadamo da ove palačinke nije spremao Vesić, kao što je to radio pre nekoliko dana u šatou za zaposlene u Skupštini grada. Ako su oni morali da jedu Vesićeve palačinke zarad političog opstanka, ne moraju baš i deca...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati