Beograd

Direktno.rs [ Izvor: 021 ]

22. 07. 2021. 13:31 16

Šta smo bogu zgrešili? Vesić PIJE VODU IZ BAZENA (VIDEO)

Ako je i od Gorana Vesića, previše je. Zamenik gradonačelnika Beograda na sve načine pokušava da bude u centru pažnje, pa su mu i potezi takvi - očajnički. I ovaj današnji, sa bazena na Banjici.

Tokom razgovora u jutarnjem programu Vesić se prebacio na temu kvaliteta vode, da bi se u jednom momentu sagnuo, šakom zagrabio vodu iz bazena i potom otpio gutljaj. Bazeni na Banjici koji tri godine nisu radili su konačno renovirani. Rešen je i spor između VK "Partizan" i Opštine Voždovac, pa je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić iskoristio priliku da pozove građane i građanke Beograda da posete bazene i osveže se u letnjim danima.

"Beogradska voda, naša česmovača, voda je najboljeg kvaliteta. Naravno, pozivam sve da koriste vodu, ne kupujte ovu drugu, flaširanu vodu, ako nemate potrebe i ako nemate neku posebnu želju da je pijete. Ovde kad se napuni ujutru voda (pokazuje ka bazenu), ona je svakog jutra... svaki bazen kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje... (pije vodu iz bazena) Kao što vidite - savršena je", poručio je Vesić gledaocima televizije sa nacionalnom frekvencijom.

U preporukama za bezbedno kupanje na bazenima, koje se mogu naći na sajtovima pojedinih gradskih zavoda za javno zdravlja, jedna od stavki koja se ne preporučuje jeste i gutanje vode iz bazena.

Zato je logično pitanje koje će mu postaviti svaki posetilac bazena, da li bi popio vodu u 14 ili 17 časova? Čemu ovo, Sićve?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati