Beograd

Direktno.rs

18. 07. 2021. 10:41 13

Mrka uništio Vesića, koji priznaje: Danas gradi ko stigne (VIDEO)

Haos na Vračaru i urušavanje zgrade u Vidovdanskoj ulici, što je ostavilo stanare bez krova nad glavom pokrenulo je pitanje ko danas gradi u Beogradu. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, jedva čujno, poručuje da "danas gradi ko stigne".

Beograd je danas razrušen, Beograd je razvaljen, naš glavni grad je u urbanističkom haosu. Nema nikakve kontrole, zgrade niču brzinom svetlosti, a investitori i izvođači radova volšebno dobijaju dozvole za gradnju.

Građani prestonice su u petak ostali u šoku kada su videli kako se zgrada u Vidovdanskoj ulici urušava, kako izvođači radova potkopavaju temelj i na taj način praktično ostavljaju ljude bez krova nad glavom.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić tada je poručio da će "investitor morari da nadoknadi štetu stanarima", međutim deluje da mu građani i nisu poverovali. A i kako bi, kada ih je toliko puta obmanuo.

Vesić je, nakon što je došlo do urušavanja zgrade na Vračaru, gostovao na televiziji Kurir, zajedno sa nekadašnjim ministrom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Milutinom Mrkonjićem, a koji je samo jednom rečenicom razoružao Vesića.

- Od 10 preduzeća tri, nažalost, kriminalca ih vode. Gospodin (Goran Vesić, prim. aut.) sve zna. Ne može danas svako da gradi - rekao je Mrkonjić.

A na pitanje voditeljke ko danas u Beogradu gradi, odgovorio je Vesić, jedva čujno.

- Gradi ko stigne - prokomentarisao je Vesić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati