Beograd

Direktno.rs

16. 06. 2021. 12:39 2

Napali radnike JKP Zelenilo zbog zaprašivanja "koronom"

Ovih dana radnici JKP "Zelenilo Beograd" susreću se sa prilično bizarnim napadima sugrađana, koji izgleda misle da ih oni "zaprašuju koronavirusom".

Leto je stiglo, a sa njim i komarci, te radnici Zelenila aktivno rade na njihovom zaprašivanju. Ipak, pojedini građani skeptični su prema ovoj aktivnosti koja se obavlja svake godine, pa je došlo i do napada na radnike Gradske čistoće.

- Prema izjavama naših terenaca, došlo je do verbalnog napada sugrađana.. Prema njihovim izjavama sugrađani misle da ih tretiramo virusom kovid, što stvarno je onako malo... degutantno je i pričati o tome - rekla je zaposlena u ovom preduzeću za RTS, dodavši da su komarci opasni jer prenose veliki virusa.

Teoretičari zavere u Srbiji očigledno imaju izrazito bujnu maštu kada mogu da pomisle da radnici zapravo nisu zaprašivali komarce nego ljude, i to koronom. Ostaje nada da će oni koji ovo misle ipak shvatiti koliko apsurno ovo zvuči i omoguiti radnicima da, u ime onih koji ne vole ubode komaraca, nesmetano obavljaju svoj posao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati