Beograd

Direktno.rs

12. 04. 2021. 16:14 18

VESIĆ LAŽE Nisu ga izabrali građani, nego Vučić

Goran Vesić ili laže ili je u zabludi! Ili prosto ne zna kako je došao na funkciju zamenika gradonačelnika. Pošto je za N1 izjavio da su ga na to mesto birali građani - to apsolutno nije tačno, jer nažalost Beograđani nisu u mogućnosti da neposredno biraju gradske funkcionere, već su većina njih postavljena lica za koje glasa odbornički klub najmoćnije stranke SNS po diktatu lidera Aleksandra Vučića.

- Znam da biste vi voleli da se ja povučem sa ovog mesta, to je politika Vaše kuće. Na žalost, o tome odlučuju građani na izborima. Ja sam bio na izbornoj listi naše stranke, izbori će biti brzo i onda će građani odlučiti da li ću ja biti na ovoj funkciji ili neću odnosno da li će moja stranka dobiti poverenje ili neće. Znači, o tome ne odlučuju ni mediji ni bilo ko drugi - rekao je Vesić danas odgovarajući na pitanje novinara N1 da li očekuje da će mu građani ubuduće verovati kad ih bude pozivao da poštuju epidemiološke mere.

Ako je Vesić zaboravio - mi nismo, lista se zvala „Zato što volimo Beograd“ Aleksandar Vučić, a sa nje Vesić je provirio tek sa mesta broja 5.

I treba reći, da se Vesić kandidovao na svoje ime, bez stranačke mašinerije i samog Vučića iza sebe, ne bi bio ni odbornik, a kamoli kalif umesto kalifa u Beogradu!

Vesićevim halucinacijama nema kraja!

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati