Beograd

Direktno.rs

07. 04. 2021. 15:22 15

Policija se nepropisno parkira, a prijavljuju građane

Policijska vozila parkirana bahato na trotoaru ispred Prekršajnog suda u Beogradu govore da pravila ipak nisu ista za one koji kazne za nepropisno parkiranje pišu i one koji su obični vozači.

- Policija podnosi protiv građana prekršajne naloge zbog nepropisnog parkiranja, a kao apsurd, kada policajci dolaze u Prekršajni sud da svedoče o tome, oni nepropisno i krajnje bahato parkiraju policijske automobile ispred suda. Ponižavanje građana i blamiranje države! - napisao je uz objavljenu fotografiju na Tviteru čovek koji je ovome posvedočio.

Na fotografiji se vidi da su policijska vozila ispred Prekršajnog suda parkirana nepropisno i bahato nasred trotoara, ali njih, naravno, nema ko da kazni.

- Apsurdno je to da policija kažnjava građane za prekršaje, a da je policijskim službenicima dopušteno istovrsno ponašanje, na primer da voze policijska vozila bez vezanog pojasa, da tokom vožnje razgovoraju mobilnim telefonom i da nepropisno parkiraju službena vozila - dodao je tviteraš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati