Beograd

Direktno.rs

19. 03. 2021. 15:22 11

"Kokezinoj firmi posao od 50 miliona, da li je to naknada za duševni bol?"

"Ništa, pa čak ni optužbe za povezanost sa kriminalnim klanom ne mogu da zaustave dalje bogaćenje Slaviše Kokeze preko leđa Beograđana. Tako je juče grad Beograd dodelio Ugovor o IT uslugama za predškolske ustanove i prihvatilišta u vrednosti preko 50 miliona dinara, firmi Prointer Sistem d.o.o. koja je višestruko povezana sa Kokezom", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Beograd.

U obraćanju javnosti, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Samo nekoliko dana pre toga, Prointerovom konzorcijumu dodeljen je još jedan posao u vrednosti od sedam miliona dinara. Zbog ovakvih "poslovnih aranžmana" Beograđani su svakoga dana sve siromašniji, a Kokeza i slični sve bogatiji.
S obzirom na izjave predsednika Republike i optužbe koje protiv Kokeze iznose pripadnici policije, dežurni državni analitičari i režimski mediji postavljaju se pitanja.

Da li je ovaj posao zapravo nadoknada za pretrpljeni duševni bol prilikom privođenja na informativni razgovor, koju Vesić isplaćuje Kokezi po Vučićevom nalogu ili Vesić zapravo Kokezi daje podršku za sve što je radio?
Slaviša Kokeza je u prethodnih devet godina od vlasnika kafića postao najveći stručnjak za IT u Srbiji i predsednik FSS sa bogatstvom od preko 640 miliona evra. Sve to mu je omogućio Aleksandar Vučić koji ga danas lažno privodi, jer ne može da sakrije bogatstvo i povezanost njegovih najbližih i najodanijih saradnika sa državnim kriminalnim klanom", zaključuje se u saopštenju Slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati