Beograd

Direktno.rs

26. 02. 2021. 11:54 2

OPET LAŽU Tramvaji od 22. februara ne voze Cara Dušana

Prošao je 22. februar, kada je gradska vlast najavila da bi trebalo ponovo da krenu da ovuda voze tramvaji. I kao što možemo da vidimo i sami, još jedna lažna najava gradske vlasti - podseća Nikola Tasić, predsednik OO DS Stari grad.

Tramvaji 2, 5 i 10 ne saobraćaju više od godinu i po dana. Gradska vlast je do sada nekoliko puta pomerala rokove za njihov povratak. Radovima se i dalje ne nazire kraj.

- Po svemu što smo videli u Cara Dušana, jasno je da radovi ne mogu biti gotovi u datom roku, a očigledno je da i u narednih nekoliko nedelja i meseci ne mogu da se privedu kraju. Apelujemo na gradsku vlast da što pre završi radove na trotoaru, jer kako sad stvari stoje, trotoar sa velikim brojem rupa je opasnost po zdravlje prolaznika. Kada već nisu bili u stanju da završe radove na šinama i da puste tramvaje u pogon u roku koji su sami sebi dali, a zatim u nedogled pomerali više puta do sad - izjavio je Tasić.
Podsećamo, predstavnici gradske vlasti su prvobitno najavljivali da će na staru trasu tramvaji biti vraćeni na leto. Potom su taj rok pomerili za oktobar, pa za kraj decembra. A pošto se to nije dogodilo, povratak tramvaja su najavili  za kraj januara. Međutim, i to obećanje je palo u vodu, pa zamenik gradonačelnika Goran Vesić daje novi rok. On je 5. februara najavio da će „od 22. februara tramvaji biti u punoj funkciji".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati